Bel ons0086-731-85252378

Stuur ons een mail[e-mail beveiligd]

Home>Over ons>Nieuws

MHG fine-pixel LED-display creëert een multifunctioneel conferentieruimtesysteem voor Sany Group

Tijd: 2021-03-18 Hits: 46

De multifunctionele conferentieruimte, gelegen in het hoofdkantoor van Changsha Sany Group, werd geselecteerd en geïnstalleerd met MHG DA151 fine-pitch LED-display en een mechanisch split-systeem. Na de installatie is het LED-schermweergavesysteem een ​​hoogtepunt geworden van de multifunctionele vergaderruimte, die unaniem bij de klanten is geprezen.


Fijne LED-displays uit de MHG DA-serie (1) (1)


MHG DA151 heeft een hoge kleur- en helderheidsconsistentie, high-definition en delicate kleuren; Het maakt gebruik van gegoten aluminium integratietechnologie, elke kast 480x480 mm met slechts 5.7 kg, onderhoud aan de voorkant en heeft een uitstekend structuurontwerp.


Fijne LED-displays uit de MHG DA-serie (2) (1)

Om aan de wensen van de klant te voldoen, maakt MHG een mechanisch splitsysteem om het gehele scherm naadloos te verbinden. Het kan onafhankelijk worden gebruikt in een verhouding van 4: 3 na scheiding; en in combinatie met een verhouding van 16: 9, wat de gebruiksscenario's van het weergavesysteem aanzienlijk verrijkt.


Fijne LED-displays uit de MHG DA-serie (3) (1)


MHG DA-serie LED-displays met fijne toonhoogte worden veel gebruikt in tv-studio's, theaters, podia, concerten, conferentieruimtes, tentoonstellingen, enz.


Fijne LED-displays uit de MHG DA-serie (4) (1)